Vybírám navigační sw pro Android/HERO. Zatím vede ALK CoPilot 8, ale spokojenost ještě není 100%.
Řeším 2 podstatné věcí:
- import POI (radary) - umí to sice TT OV2 formát, ale při importu jen nahlásí "Importuju 200 položek" a třeba 45 min se snaží (asi jo, zátěž systému je 100%) nebo se kousne; každopádně nic nenaimportuje
- TMC - je to hlubší problém, protože Android nepodporuje BT Serial Profile - nevěřím ale, že to nejde nějak obejít
Předem díky za jakékoliv rady!
CoPilot
- Scorpio_cz
Re: CoPilot
No já jsem pesimista ... pokud má BT TMC přijímač charakteristiku BT Serial, a Anddroid to nepodporuje,- TMC - je to hlubší problém, protože Android nepodporuje BT Serial Profile - nevěřím ale, že to nejde nějak obejít
pak Android prostě dané zařízení buďto neuvidí vůbec, nebo ho nebude umět připojit.
Řešil jsem něco podobného na PC co mělo ořezaný BT stack, a vím, že dokud jsem neaktualizoval BT stack
na plnohodnotný (co měl BT Serial Profile), tak přes připojení (GPS přijímače) vlak prostě nejel
PS : témata neduplikujeme, že
Kód: Vybrat vše
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=30&t=3302
Re: CoPilot
Mam ten samy problem s improtem POI v ov2. Napise, ze importuje ..... polozek a zatuhne. Pres Copilot Central v 2.0 by se mely dat naimportovat i POI v csv formatu. Pri spusteni Copilota napise ze importuje a pak vyhodi, ze naimportoval 0 polozek. Takze s tim importem obecne to bude hodne divoky
Treba nekdo zna nejaky zaklinadlo, jak se tohe resi. Koupil jsem si aktivaci za 1800Kc a tohle mi tu radost z celkem dobre udelane navigace zkazilo
Treba nekdo zna nejaky zaklinadlo, jak se tohe resi. Koupil jsem si aktivaci za 1800Kc a tohle mi tu radost z celkem dobre udelane navigace zkazilo