Ano, takových zařízení skutečně existuje několik.
Bohužel však konkrétně tento má displej 4,3" a já, protože jsem slepej, si koupil MIO C 725 právě a zejména proto, že má displej 7" (to na plochu vychází téměř 3x tolik).
Takže pokud by někdo věděl o podobném zařízení, s WinCE 5, solidním procesorem, slušnou pamětí ....................., dejte vědět. Ale popravdě řečeno - mám pak to mio vyhodit? Dobrá, řeknu vám pak kam, aby si pro něj někdo mohl zajít.
Ano, mám tam MioPocket 3. Nenašel jsem zatím nikoho, komu by na tom TT šel. Ale těch uživatelů zase tolik není, a já konkrétně navíc neumím eng. Vím že gůůůůůůůůůgl má i překladač..........skvělá práce.
MIO C 725 a Tomtom 7.9 - chybí zařízení GPS
Moderátor: Scorpio_cz
Re: MIO C 725 a Tomtom 7.9 - chybí zařízení GPS
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.
- Scorpio_cz
Nakonec asi vítězství, ale nesnadné - TomTom si (asi) nerozumí s řízením spotřeby Mio-C725.
Po nastavení podle následujícího obrázku (převzato z jiného fóra) TT na Mio-C725 naběhl Ještě čekám na výsledky testu v terénu ...
Po nastavení podle následujícího obrázku (převzato z jiného fóra) TT na Mio-C725 naběhl Ještě čekám na výsledky testu v terénu ...
Ano, povrzuji. Výsledky z terénu - vše OK. Konečně! Taková ptákovina to nakonec byla! Ufffffffff
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.