Navigon 3310max - ztráta paměťové karty

Vše o navigacích značky Navigon

Navigon 3310max - ztráta paměťové karty

Postby uherz on 13.7.2011, 15:42

Dobrý den, ihned po koupi NAVIGONU 3310max mi vypadla paměťová karta, čehož jsem si nevšiml a přišel na to až při opětovném použití a navigace je nyní nefunkční. Bláhově jsem si myslel, že když zavolám do Německa, tak se s nimi domluvím a oni mi pošlou kartu novou, což mi potvrdili, ale chtějí za ní 100EUR :KO: což je cena nové navigace... U prodejce jsem se také nedohodl na reklamaci, je to prý můj problém, že mi to vypadlo, takže jen novou taky za 100EUR...
Jediné řešení vidím v tom, že si koupím novou paměťovou kartu sám, ale potřebuji někde sehnat software. Netuším však zda to bude fungovat. Mohl by mi někdo s tímto pomoci, popř. mi někdo poradil cokoliv, abych mohl navigaci používat?

Zálohu samozřejmě v NAVIGON Fresh nemám...

Můj email: uherz@email.cz

Děkuji za odpověď!
uherz
 
Posts: 7
Joined: 27.4.2009, 11:34

Re: Navigon 3310max - ztráta paměťové karty

Postby Zubr on 13.7.2011, 17:59

Pokud vím, tak N3310 má interní paměť 2GB+slot na kartu. V interní paměti je SW a na kartě jsou mapy. Máte to tak ?
Pokud ano, tak si kupte MicroSDHC kartu, navigaci připojte k PC a stáhněte si pomocí NavigonFresh mapy (pokud máte zaplacené aktualizace)
Zubr
 
Posts: 60
Joined: 12.8.2009, 8:48

Re: Navigon 3310max - ztráta paměťové karty

Postby ClonyXXL on 14.7.2011, 17:24

Je to opravdu tak jak píše Zubr? Pokud ano, je to jednoduché. Pokud ne, dejte vědět, nějaký tip bych ještě měl.
Pokud reagujete na můj příspěvek a "očekávali byste" moji reakci, napište raděj PM - aspoň mi dojde mail. Nestíhám chodit všude, internet je obrovský.
ClonyXXL
 
Posts: 151
Joined: 9.10.2007, 13:07

Re: Navigon 3310max - ztráta paměťové karty

Postby uherz on 22.7.2011, 15:32

Moc díky za radu, podařilo se mi vše obnovit do továrního stavu, jen mi již vypršela platnost stáhnutí nových map, tak sem si stáhl nové na SD kartu, ale pro změnu se mi nedaří při zapnutí navigace tyto nové mapy najít... v nabídce mi zobrazuje pouze Q1/2009. Pro úplnost systém je opravdu celý v navigaci a na SD kartě mám jen soubor map. Můžete mi, prosím, poradit jak docílím toho, aby mi navigace brala mapy i z SD karty? Děkuji předem!
uherz
 
Posts: 7
Joined: 27.4.2009, 11:34

Re: Navigon 3310max - ztráta paměťové karty

Postby Zubr on 23.7.2011, 9:06

Na kartě si vytvořte složku Navigon s podsložkou MAP a do ní nakopírujte ty mapy. Jen pro informaci. O tom, kde program hledá mapy, poi a trasy rozhoduje soubor Navigon/Settings/ApplicationSettingsPathes.xml. Mapy mohou být jak v interní paměti tak i na kartě. Pokud tam budou odlišné mapy, tak bude v menu možnost výběru. Já to mám momentálně tak, že všechny nfs a hlavní mapy mám v interní paměti a na kartě mám zbytek, který se nevešel do navigace.
Zubr
 
Posts: 60
Joined: 12.8.2009, 8:48

Re: Navigon 3310max - ztráta paměťové karty

Postby 1peter on 5.11.2011, 14:06

Zdravim mal som ties problem ze mi nechcelo najst kartu urobil som podla tvojho postupu a mohol som menit mapy.A ked som chcel zobrazit mapu mi vihodilo error nejaky subor exe a bol konec nevieš čo stím prosim.Mam navigon 40 Easy.
1peter
 
Posts: 2
Joined: 5.11.2011, 13:07

Re: Navigon 3310max - ztráta paměťové karty

Postby Zubr on 6.11.2011, 9:42

Pokud vím, tak N40Easy má jen 23map a jak SW tak i mapy jsou v interní paměti. Pokud provedeš HW reset (tlačítkem Off) a obnovíš ze zálohy původní stav interní paměti tak navigace funguje ?
Zubr
 
Posts: 60
Joined: 12.8.2009, 8:48


Return to Navigon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron