NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Vše o navigacích značky Navigon

NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Postby milan on 14.12.2010, 10:19

Zdravím a mám následující prosbu:
Na navigaci NAVIGON 7100 dle vyjádření výrobce nelze povést aktualizaci map,protože sw tohoto přístroje je MN6 a nyní se mapy
vyrábějí pro sw MN-7.A také takovou mapu mám zakoupenou.Výrobce také sdělil že přechod u této navigace z MN-6 na MN-7 není
možný.Může mi někdo poradit ?Přece navigaci která je stará 3tí rok nezahodím k vůli tomu že nejde provádět upgrade.
Děkuji předem za pomoc.
milan
 
Posts: 2
Joined: 2.8.2006, 20:11
Location: Prostějov

Re: NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Postby temix2007 on 14.12.2010, 12:16

Zdravim, aktualizace pro MN6 normalne vychazi dal. Ja pouzivam Navigon 2110, ktery ma rovnez software MN6. Trosku jsem progoogloval net a mam jiz novemapy Q4 2010 vcetne RealityView.
temix2007
 
Posts: 6
Joined: 22.12.2008, 15:53

Re: NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Postby milan on 14.12.2010, 14:12

Moc děkuji za informaci,ale ještě poprosím kam se podívat na možnosti ?
milan
 
Posts: 2
Joined: 2.8.2006, 20:11
Location: Prostějov

Re: NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Postby Ninja.. on 6.2.2012, 18:45

Ahoj, také mám 7100 s softíkem MN6.5 a nemůžu nikde najít aktuální mapy, poslední funkční které jsem sehnal jsou z roku 2009 nemáte náhodou někdo nějaký typ?

Díky moc
Ninja..
 
Posts: 3
Joined: 5.2.2012, 17:26

Re: NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Postby Jirásek on 6.2.2012, 19:03

Asi nejlépe ZAKOUPIT, nebo to u Navigonu nejde? Jinak toto vlákno je o přechodu z MN6 na MN7, nikoliv o zakoupení mapy. Prosím číst viewtopic.php?f=4&t=2758 Vím, je to namáhavé, nicméně účelné. ::prav::
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Postby Ninja.. on 6.2.2012, 19:13

No právě že nejde, protože mám v navigaci MN6 a v Navigonu mi řekli at jim jí pošlu, že mi za 1000 přehrají firmware na MN7 či co, abych mohl používat aktuální mapy, a to s mi nechce, nikdo mi neřekl, když jsem si kupoval navigaci, že si krom map budu muset ještě nechávat každých pár let přehrát softík a ještě si za to nechají zaplatit, to fakt ne!
Tak že jestli víte o tom jak se z firmware 6 nebo 6.5 dostat na firmware 7 nebo vyšší a nemusím to posílat těm nenažrancům, tak dejte vědět. Díky moc
Ninja..
 
Posts: 3
Joined: 5.2.2012, 17:26

Re: NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Postby Jirásek on 6.2.2012, 19:30

Neznám podrobně firemní politiku Navigonu, ale jestli mají update firmware placený, pak jsi s podobnou žádostí na tomto fóru špatně. Podobné rady by byly v rozporu s pravidly.
Pokud se mýlím (ohledně autorských práv Navigonu na SW), moje omluva.

EDIT: Dle webu navigonu.cz http://www.navigace-navigon.cz/products ... freshmaps/ by, snad, neměl být problém zakoupit mapy na 7100 pomocí aplikace Navigon Fresh
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: NAVIGON 7100 - přechod z MN6 na MN7

Postby Ninja.. on 6.2.2012, 19:40

Také neznám jejich politiku ani obchodní podmínky, ale domnívám se, že by to nejspíš bylo proti jejich přesvědčení vzhledem k tomu že si chtějí nechat zaplatit za to abych si mohl nainstalovat mapy, které samo taky musím zaplatit. Mapy mi nevadí, s tím se samo ta navigace kupuje, ale nikdo mi neřekl, že za 3 roky musím aktualizovat navigaci za 1000Kč abych mohl mít novější mapy...

No nic, tady mi nejspíš neporadíte, ale díky za reakce a váš čas.
Do ted jsem byl s Navigonem maximálně spokojený, nejlepší navigace co jsem měl, ale tohle mi tak překvapilo, že bych si jí už nikdy nekoupil...

Ještě jednou díky
Jirka
Ninja..
 
Posts: 3
Joined: 5.2.2012, 17:26


Return to Navigon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron