Mio Moov 580 a TMC - nefunguje

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

Mio Moov 580 a TMC - nefunguje

Postby Lissienn on 16.12.2009, 9:55

má někdo recept jak zprovoznit TMC na Mio Moov 580? mám tam nastavená, že hledání frekvence je automatické, ale nikd ymi to nic nenašlo (Praha). ví někdo co s tím?
díky, D.
Lissienn
 
Posts: 3
Joined: 7.7.2009, 9:36

Re: Mio Moov 580 a TMC - nefunguje

Postby Pavel46 on 16.12.2009, 21:13

Ahoj,
nevím jak to funguje u 580, já mám 310 a tam je nutné připojit anténu před zapnutím. Když se zapojí až během provozu navigace tak je TMC nefunkční.
Přeji hezké vánoce
Pavel
Pavel46
 
Posts: 9
Joined: 29.3.2009, 19:40
Location: Ústí nad Labem

Re: Mio Moov 580 a TMC - nefunguje

Postby Lissienn on 17.12.2009, 9:16

to jsem se taky dočetl....ale já jednak žádnou anténu v balení nemám ani tam nemám žádný vstup na ni (prokud se to nepřipojuje přes to miniUSB, ale to by zase nešlo napájení).
Lissienn
 
Posts: 3
Joined: 7.7.2009, 9:36


Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron