MioMore Desktop

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

Re: MioMore Desktop

Postby mdavid1 on 19.9.2009, 18:05

Zdravím,
mám taky problémy s MioMore Desktop. Při spuštění mi to hlásí chybu(obrázek jsem vložil do přílohy). Když dám pokračovat, tak to naběhne, ale nefunguje mi NavPix a hází to tu samou chybu... Má už prosím někdo nějaké zkušenosti s tímto problémem. Psal jsem to přímo do Mia, ale nikdo mi zatím neodpověděl. Už jsem zkusil snad všechno, odinstalace NET...atd. Díky
Attachments
chyba miomore desktop.doc
(138 KiB) Downloaded 1532 times
mdavid1
 
Posts: 6
Joined: 19.9.2009, 17:58

Re: MioMore Desktop

Postby Yoyo on 26.9.2009, 23:02

Chyba sa dá odstrániť. Dokumenty\obrázky\MioMoreFotoLibrary\ najdeš tam dva súbory s príponou .xml a bak vymaž ich.
Yoyo
 
Posts: 5
Joined: 23.9.2009, 19:03

Re: MioMore Desktop

Postby mdavid1 on 27.9.2009, 19:36

Super!!! Díky moc, pomohlo to. A ještě dotaz, v MioMore Desktop je záložka "Připojit zařízení MioMore" nemůžu tam najít v rozkliku ČR... Díky
mdavid1
 
Posts: 6
Joined: 19.9.2009, 17:58

Re: MioMore Desktop

Postby Yoyo on 27.9.2009, 20:04

Je mi ľúto to netuším môj názor na teno soft je, že je dobrý len keď potrebujete preinštalovať MIO. Aj inštalovanie NavPix je cez ten soft zbytočne zložité a uberie zbytočme moc pamäti na SD.
Yoyo
 
Posts: 5
Joined: 23.9.2009, 19:03

Re: MioMore Desktop

Postby mdavid1 on 29.9.2009, 9:54

Nevadí, díky. Bylo to docela jednoduché a zatím nikdo mi nebyl schopen poradit. Nebo spíš nic nezabralo...
mdavid1
 
Posts: 6
Joined: 19.9.2009, 17:58

Re: MioMore Desktop

Postby mdavid1 on 29.9.2009, 15:19

A ještě prosím jeden dotaz. Při instalování Moov370_PKT_FEU_Patch mi to rozbalí soubory, poté nalezne přístroj, ale pak napíše The upgrade data is not found. Dá se s tím něco dělat? Nebo je otřeba ještě něco stáhnout?
mdavid1
 
Posts: 6
Joined: 19.9.2009, 17:58

Re: MioMore Desktop

Postby Yoyo on 29.9.2009, 22:17

The upgrade data is not found (Aktualizační data nejsou nalezená) to by mohlo byť že prepínač Vášho Mio je v polohe OFF a má byť ON alebo máte úplne nové Mio tak nepotrebuje upgrade.
Yoyo
 
Posts: 5
Joined: 23.9.2009, 19:03

Re: MioMore Desktop

Postby mdavid1 on 30.9.2009, 15:28

Zkoušel jsem on i off, nic nepomáhá. Bylo mi doporučeno si nainstalovat tento patch, aby se mi v rozkliku u "Připojení zařízení MioMore" objevila ČR. Momentálně tam mám všechno možný, jen ČR ne... Když ale MioMore Desktop nepoužíváte, asi mi neporadíte, ale díky za snahu.
mdavid1
 
Posts: 6
Joined: 19.9.2009, 17:58

Re: MioMore Desktop

Postby sneznik on 25.11.2009, 17:25

Dear Customers:

Thank you for your concern and purchase on Mio products. Our Mio Customer
Service has replied your inquiries. If you have further questions, please login http://service.mio.com again, Mio will do the best to help you. Thank you very much!

Best Regards

Mio Service

The reply is shown below:

Dobrý den,dle posledních informací od výrobce MMDeskop není a nebude kompatibilní s W7.U Vist doporučuji provést aktualizaci o. s.-Automatické aktualizace. S pozdravem Mio Service

Mio nestíhá, je to škoda.

Sn
sneznik
 
Posts: 2
Joined: 29.9.2008, 23:50

Re: MioMore Desktop

Postby Standour on 2.12.2009, 12:20

Zdravim mam problem se spustenim programu miomore desktop. nejak se nemuzu dostat k cili. pri spusteni mi to hodi chybu o cteni ze zakazane pameti i pres patch pro visty na kterych jedu. nevite nekdo v cem je problem tabulku s chybou prikladam dekuji za pomoc
Attachments
mio.jpg
mio.jpg (49.36 KiB) Viewed 15265 times
Standour
 
Posts: 2
Joined: 2.12.2009, 10:11
Location: Lovosice

Re: MioMore Desktop

Postby Standour on 2.12.2009, 15:35

jeste doplnuji, pokud notas odpojim od internetu tak se mi podari program spustit a dokazu alespon pridavat poi body.
Standour
 
Posts: 2
Joined: 2.12.2009, 10:11
Location: Lovosice

Re: MioMore Desktop

Postby shad0W on 31.1.2010, 19:30

zdravim
vedel by mi niekto poradit? po pripojeni Mio S505 sa spusti MMD2 a asi o 20s zamrzne :zamysl: ...niekedy sa to rozbehne asi o 5min, niekedy vobec a treba nasilu ukoncit proces cez Spravcu uloh :pc: Nerobilo to aj MMD? Nejake riesenie? Dakujem
Mio Moov S505
User avatar
shad0W
 
Posts: 3
Joined: 26.12.2009, 1:37
Location: München

Re: MioMore Desktop

Postby Sheep-Master on 19.7.2010, 22:17

mám problém stímto programem. vůbec nerozpozná že je připojená navigace.mám windows 7 64bit.Patch pro vistu jsme nainstaloval ale nepomohlo. pod XP to jede v pohodě
Sheep-Master
 
Posts: 1
Joined: 19.7.2010, 20:56

Re: MioMore Desktop

Postby shad0W on 20.7.2010, 6:57

dufam ze ti toto kusok pomoze LINK
Mio Moov S505
User avatar
shad0W
 
Posts: 3
Joined: 26.12.2009, 1:37
Location: München

Previous

Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron