MioMore Desktop

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

MioMore Desktop

Postby urbik81 on 4.5.2009, 0:21

Zdravím všechny, mám problém se spuštěním MioMore Desktop tohle mi napíše http://img19.imageshack.us/img19/8893/vstiekm.jpg dám pokračovat, spustí se ale nemužu přetahovat fotky v NavPix vubec nevidim "Moje zařízení MIO" editace POI normálně maká nesetkal se s tím už někdo? Dík za jekoukoli radu. OS Vista
urbik81
 
Posts: 3
Joined: 3.5.2009, 19:39

Re: MioMore Desktop

Postby rossini on 4.5.2009, 8:07

Prvně dej vědět, jestli jsi používal Visty i před tím, nebo jsi upgradnul systém. Zkusil bych tento postup:

1. Jestli jsi udělal upgrade třeba z XP na Visty, přeinstalace MioMore Desktop
2. Pokud jsi instaloval nějaký SW nebo ovladače a po tom to přestalo fungovat, proveď jejich odinstalaci
3. Vypadá to na chybu s .NET (zkus stáhnout z MS a přeinstalovat)
4. Proveď si zálohu GPS a potom přes MioMore desktop zkus volbu "Nainstalovat SW znovu do zařízení" nebo tak nějak, teď to nemám u sebe, je to v menu

Dej vědět, jak jsi dopadl. Good luck! :pc:
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: MioMore Desktop

Postby urbik81 on 5.5.2009, 19:09

Zadnej upgrade nic, jedu pořád na Vistách v NTB. Proste jsem nainstaloval MioMore Desktop zkoušel jsem fce a všechno fungovalo jak mělo "celej den" večer jsem tam chtěl nasypat nejaky foto cca 100ks a to už nešlo normálně jsem je chtěl přetáhnout a hodilo to hlasku ze koncové zařízení není k dispozici nebo něco podobnýho a od ty doby to nemaká. V navigaci to nebude protože tohle: http://img19.imageshack.us/img19/8893/vstiekm.jpg to hodí i bez pripojeny navi hned pri spoustení programu .NET Framework mám aktualizovany a vse od MS se zdá být v poradku. Nic noveho jsem neinstaloval soft, ovladace nic jsem ani neodinstaloval už jsem i vratil počitac o dva dny zpatky znovu nainstaloval MioMore Desktop a tak porad dokola fakt uz nevim. :KO: Spustena aplikace vypada takhle: http://img12.imageshack.us/img12/6921/miomoredesktop.jpg :zed:
urbik81
 
Posts: 3
Joined: 3.5.2009, 19:39

Re: MioMore Desktop

Postby rossini on 5.5.2009, 20:17

1. Podaří se Ti nahrát do navigace POI přes MioMorte Desktop?
2. Zkus připojit navigaci k PC a spustit MioMore desktop s ignorací chyby. Až bude připojena, proveď RESET přepnutím přepínače z polohy ON úplně doprava na polohu RESET a potom opět na polohu ON, po celou dobu nechej navigaci připojenu k PC
3. Zkopíruj sem podrobnosti o chybě (tlačítko podrobnosti)
4. Projdi v Ovládacích panelech/Nástroje pro správu a hledej "Prohlížeč událostí". V něm najdi podrobnosti o této chybě...
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: MioMore Desktop

Postby zdenda1k on 24.5.2009, 11:59

Ahoj, mam ten sami problem na XP a pise to:

Informace o vyvolání ladění JIT najdete na konci této zprávy,
nikoli v tomto dialogovém okně.

************** Text výjimky **************
System.FormatException: Vstupní řetězec nemá správný formát.
v System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
v System.Number.ParseDouble(String value, NumberStyles options, NumberFormatInfo numfmt)
v System.Double.Parse(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
v System.Convert.ToDouble(String value, IFormatProvider provider)
v Navman.Desktop.Lib.GPSPhoto.AssignFromNode(XmlNode sourceNode)
v Navman.Desktop.Lib.GPSPhotoLibrary.LoadPhotos(String xmlPath)
v Navman.Desktop.Lib.GPSPhotoLibrary..ctor(String path)
v Navman.Desktop.NavAlbum.UI.NavPixPanel.ReloadLibrary(String newLibraryRoot)
v Navman.Desktop.NavAlbum.UI.NavPixPanel.NavPixPanel_Load(Object sender, EventArgs e)
v System.Windows.Forms.UserControl.OnLoad(EventArgs e)
v System.Windows.Forms.UserControl.OnCreateControl()
v System.Windows.Forms.Control.CreateControl(Boolean fIgnoreVisible)
v System.Windows.Forms.Control.CreateControl()
v System.Windows.Forms.Control.WmShowWindow(Message& m)
v System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m)
v System.Windows.Forms.ScrollableControl.WndProc(Message& m)
v System.Windows.Forms.ContainerControl.WndProc(Message& m)
v System.Windows.Forms.UserControl.WndProc(Message& m)
v System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.OnMessage(Message& m)
v System.Windows.Forms.Control.ControlNativeWindow.WndProc(Message& m)
v System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


************** Načtená sestavení **************
mscorlib
Verze sestavení: 2.0.0.0
Verze Win32: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
Základ kódu: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
----------------------------------------
MioMore
Verze sestavení: 5.0.0.0
Verze Win32: 1.2.3.16
Základ kódu: file:///C:/Program%20Files/Mio%20Technology/MioMore%20Desktop/MioMore.exe
----------------------------------------
System.Windows.Forms
Verze sestavení: 2.0.0.0
Verze Win32: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
Základ kódu: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
----------------------------------------
System
Verze sestavení: 2.0.0.0
Verze Win32: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
Základ kódu: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
----------------------------------------
System.Drawing
Verze sestavení: 2.0.0.0
Verze Win32: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
Základ kódu: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
----------------------------------------
XmlMgr
Verze sestavení: 5.0.0.0
Verze Win32: 1.0.0.3
Základ kódu: file:///C:/Program%20Files/Mio%20Technology/MioMore%20Desktop/XmlMgr.DLL
----------------------------------------
NavLib
Verze sestavení: 5.0.0.0
Verze Win32: 1.2.0.5
Základ kódu: file:///C:/Program%20Files/Mio%20Technology/MioMore%20Desktop/NavLib.DLL
----------------------------------------
NavControls
Verze sestavení: 5.0.0.0
Verze Win32: 1.0.0.6
Základ kódu: file:///C:/Program%20Files/Mio%20Technology/MioMore%20Desktop/NavControls.DLL
----------------------------------------
EmbeddedBrowser
Verze sestavení: 5.0.0.0
Verze Win32: 1.0.0.3
Základ kódu: file:///C:/Program%20Files/Mio%20Technology/MioMore%20Desktop/EmbeddedBrowser.DLL
----------------------------------------
Mireo_Maps
Verze sestavení: 1.0.0.0
Verze Win32: 1.0.0.0
Základ kódu: file:///C:/Program%20Files/Mio%20Technology/MioMore%20Desktop/Mireo_Maps.DLL
----------------------------------------atd..

Aby bylo povoleno ladění JIT, musí konfigurační soubor
pro tuto aplikaci nebo počítač (machine.config) mít
v oddílu system.windows.forms nastavenou hodnotu njitDebugging.
Aplikace rovněž musí být kompilována s povoleným
laděním.

Příklad:

<configuration>
<system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

Je-li ladění JIT povoleno, budou všechny neošetřené výjimky
odeslány ladicímu programu JIT, který je registrován v počítači,
a nebudou zpracovány tímto dialogovým oknem.


CO S TIM!!! PLEASE Reins. nepomaha :hmm: :silis:
zdenda1k
 
Posts: 2
Joined: 24.5.2009, 0:06

Re: MioMore Desktop

Postby rossini on 24.5.2009, 13:02

Oba dva zkuste aplikovat patche pro Visty (http://service.mio.com/M0100/MainFrame.aspx), v rámečku "Novinky" klikněte na "Více" a stáhněte patch pro MioMore Desktop
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: MioMore Desktop

Postby zdenda1k on 24.5.2009, 13:50

NE to nepomaha :KO: a reinstal frrameworku take ne proste nic... :zed:
zdenda1k
 
Posts: 2
Joined: 24.5.2009, 0:06

Re: MioMore Desktop

Postby urbik81 on 24.5.2009, 13:54

jj mě taky furt stejný :zamysl:
urbik81
 
Posts: 3
Joined: 3.5.2009, 19:39

Re: MioMore Desktop

Postby rossini on 25.5.2009, 0:42

Oba dva mi přes SZ hodte Skype, zkusím se s Vami spojit a pomoci Vam.


(příspěvek via phone)
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: MioMore Desktop

Postby ahx11 on 25.5.2009, 11:31

Dejte pak prosím všem vědět, jak to dopadlo. Ten problém sice nemám, ale zajímá mě to, díky.
ahx11
 
Posts: 17
Joined: 27.12.2008, 20:35

Stiahnutie MioMore Desktop

Postby slavomir on 19.6.2009, 14:33

Dobry den.
Prosim Vas, kde sa da stiahnut MioMore desktop, startil som totizto cd a chcel by som si nahrat POI. Na oficialnej stranke som to nikde nenasiel, v ziadnej sekcii.
Dakujem vam za pomoc
slavomir
 
Posts: 2
Joined: 19.6.2009, 12:29

Re: Stiahnutie MioMore Desktop

Postby Jirásek on 19.6.2009, 18:48

strýček google - http://miomore-desktop-2008.software.informer.com/5.9/ , tady by to mohlo jít, nezkoušel jsem.
A nebylo třeba zakládat nové vlákno, přesunuto.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
User avatar
Jirásek
 
Posts: 2963
Joined: 25.11.2006, 16:31
Location: matička stověžatá Praha, destinace Suchdol

Re: MioMore Desktop

Postby slavomir on 20.6.2009, 20:18

samozrejme,ze som skusal google a aj tento odkaz, ale hodi ma na oficialnu stranku mio, kde nie je ziaden odkaz na stiahnutie mio more desktop
slavomir
 
Posts: 2
Joined: 19.6.2009, 12:29

Re: MioMore Desktop

Postby iza on 16.7.2009, 10:47

Potreboval by som poradit. Chcel by som si naplanovat trasu cez miomore, konkretne do Bulharska. V navigacii mam 44 europskych krajin. Do Bulharska chcem ist cez Madarsko, Rumunsko a Bulharsko. V MioMore vsak chybaju udaje z popri inych aj z Madarska takze naplanovat tuto trasu je nemozne. Neviem v com je chyba pretoze v navigacii Madarsko mam a to dokonca na 100% pokryti. Mimo ineho sa tam neda naplanovat ani trasy V cesku, rakusku a ostatnych krajin zapadnej europe. Ak sa s tym niekto stretol poprosil by som o radu. MioMore Desktop som instaloval z prilozeneho CD pri navigacii. Poprosim o co najrychlejsiu odpoved.Dakujem.
iza
 
Posts: 1
Joined: 16.7.2009, 10:38

Mio MOOV S505 - MioMore Dsktop 2

Postby bradock on 29.8.2009, 15:11

Zdravím. Nainstaloval som Mio More desktop 2 k novej S505-ke, ale pri spusteni mi vypise toto:

"MioMoreDesktop2 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."

Mam chybu v operacnom systeme alebo je to softwarom? Btw. mam Windows XP SP 3, mam nainstalovane vsetky aktualizacia vratane Frameworku. Dik za radu.
bradock
 
Posts: 1
Joined: 29.8.2009, 15:06

Next

Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron