Poi pro Mio Moov

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

Re: Poi pro Mio Moov

Postby rossini on 25.5.2009, 0:37

Pro Moov to děláš dobře, jen zkus změnit z "viditelné na mapě" na "blíZko mě"

(prispevek via phone)
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: Poi pro Mio Moov

Postby bnmj on 5.6.2009, 9:31

Zdravím všechny, mám Mio Moov 330, stáhnul jsem si do navigace Podjezdy nízké, na mapě se mi zobrazí, ale když na ikonu klepnu neukáže mi celou výšku. Ukazuje jen (3 neví někdo co dělat aby se mi ukázala celá výška. Díky
bnmj
 
Posts: 5
Joined: 3.6.2009, 18:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby rossini on 5.6.2009, 9:45

Můžeš sem hodit screenshot?
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: Poi pro Mio Moov

Postby bnmj on 5.6.2009, 12:29

Možná jsem brzda, ale screenshot čeho? Stažených souborů do navigace? nebo obrazovky navigace?
bnmj
 
Posts: 5
Joined: 3.6.2009, 18:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby rossini on 5.6.2009, 13:39

Chci vyfotit tu navigaci během toho, co Ti ukazuje "3" ať vím, co a jak děláš. Potom Ti budu moci pomoci.
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: Poi pro Mio Moov

Postby bnmj on 5.6.2009, 13:55

navigace 001.jpg
navigace 001.jpg (513.29 KiB) Viewed 11830 times
navigace 002.jpg
navigace 002.jpg (510.15 KiB) Viewed 11830 times
Tak první fotka ukazuje po kliknutí na ikonu, druhá fotka je před kliknutím na ikonu podjezdu
bnmj
 
Posts: 5
Joined: 3.6.2009, 18:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby rossini on 5.6.2009, 14:10

Už je mi jasné, kde je chyba. Zkusím s tím něco udělat.
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 8.6.2009, 1:45

Mám místo té čárky dát tečku? A u celého názvu anebo jen na prvních X znaků - popř. pouze na kategorii "podjezdy" - nemaje Moovko, tak nevím, jestli "umí" i poznámky/popis...
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby rossini on 8.6.2009, 7:21

HENRY, dej tam tečku pls a mělo by to šlapat. Díky!
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 8.6.2009, 9:34

O.K.
Předělal jsem to při jednom na generování z nových polí...
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby rossini on 8.6.2009, 9:43

Jseš úplně nejvíc nejlepší :usmev:
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
User avatar
rossini
 
Posts: 689
Joined: 9.10.2005, 13:47
Location: Olomouc

Re: Poi pro Mio Moov

Postby bnmj on 8.6.2009, 17:25

Tak borci znovu jsem to dal do navigace a funguje, ukazuje celou výšku i název , super. Díky :palce:
bnmj
 
Posts: 5
Joined: 3.6.2009, 18:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby mdavid1 on 30.9.2009, 22:26

Trošku jsem si hrál, mám miomoov 370. Při instalaci poi přes MioMore Desktop se v navi v adresáři poi vytvoří čtyři soubory. Když je vyjmete a poté nainstalujete nové poi a nato vyjmuté poi vrátíte zpět, funguje to. Taky mi šlo nainstalovat jen 14 kusů, ale teď už mám 15...a navi to vidí, budu pokračovat... Nevím jestli na to už náhodou někdo nepřišel. Je to sice složitý, ale mě to funguje. Hodně štěstí!
mdavid1
 
Posts: 6
Joined: 19.9.2009, 17:58

Re: Poi pro Mio Moov

Postby miramira on 26.6.2011, 10:55

Zdar,fakt funguje:nahrát-uložit-smazat v navi-nahrát další-nakopírovat dřívější.Už jich mám 25.Dík :jupi:
:palce: :palce: :palce:
Mio Moov 360
miramira
 
Posts: 2
Joined: 11.6.2008, 22:01

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Maniak on 14.7.2011, 9:02

Ahoj zkoušel to někdo na M300c ? Nějak mi to nejde :(
Maniak
 
Posts: 1
Joined: 8.7.2011, 21:31

PreviousNext

Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron