Poi pro Mio Moov

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 18.6.2008, 9:49

Jedeš-li na Winech, tak to vyzkoušej třeba i v IE - jinak předpokládám, že to stahuješ tak, že na ikonu klepneš levým tlačítkem myši (a ne pravým a Uložit jako... nebo podobně)
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 18.6.2008, 13:38

Henry
Když na tu ikonu kliknu levým, tak se mi to ukládá v htm.
Takže dnes vyřešeno - rozdíl je v Opeře. Když se přihlásím v IE, tak to funguje png.
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 14.7.2008, 12:46

Nedávno jsem si zatrhl v Moov zobrazit POI čerpací stanice kolem trasy a byly tam. Potom jsem si zatrhl zobrazit bankomaty a žádné se nezobrazily. Tak kouknu jestli je mám zatžený a nemám. Zatrhnu tedy ještě jednou a pořád to samé. Dělá vám to taky někomu? Nebo kde dělám já chybu??
Ech sorry, už se to tady řeší.
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 14.7.2008, 18:38

Řek bych, že nové verze by to mohly mít opravené, mně se třeba zobrazují všechny kategorie POI (stále ale mohu vložit pouze 14 vlastních!). Kruháky pořád blbnou. Jinak vše jede dobře (jen ty TMC zprávy jsou v angličtině).
Mám 370 s TMC Build 2.1.3890223 a mapy 2008.04, ale nevím, zda v tom běží Navman nebo Mireo.
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 14.7.2008, 21:13

Jo těch 14 vlastních pořád trvá. A které nové verze jak píšeš to mají opravené. Máš na mysli nějaké nové verze POI, nebo nové verze SW v navi? Ta zatím žádná není, čekáme....
Dnes jsem si smazal a znovu natáhl bankomaty a furt se prostě nezobrazují na mapě. Tak fakt už nevím.
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 15.7.2008, 14:18

Mám na mysli nové verze SW (patche), které jistě někdy budou. Na ty bankomaty jsem se konkrétně nedíval, ale když jsem nechal zaškrtnout všechny kategorie POI, tak jsem neviděl mapu :usmev: (v Paříži) - zkusím se ještě večer podívat na ty bankomaty...
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 15.7.2008, 21:22

Tak jsem si zkoušel zatrhnout taky všechny POI a samozřejmě se všechny kategorie nezobrazují. Když jsem potom kouknul znovu, které jsou nezatržené (nezobrazované), tak mám takový pocit, že jsou to právě ty mnou editované, přidávané, ty stažené z těchto stránek. Díval jsem se jaký je v nich rozdíl mezi těmi co se zobrazují a které ne v textovém editoru. Ovšem nic jsem nenašel.
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 15.7.2008, 21:54

Teď jsem vyzkoušel ty Bankomaty a zobrazují se mně stažené odsud i ty vestavěné, tak asi budete muset počkat, až chlapci na Tchajvanu (nebo v Chorvatsku) na to sednou, opraví, odzkouší a zveřejní...
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 16.7.2008, 15:32

Henry
Koukám, ty máš Moov 370, že by byl tady rozdíl v SW?
Zkoušel jsi to i na Moov 360 ?
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 17.7.2008, 10:40

Nezkoušel, já mám jen tu 370.
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 17.7.2008, 11:54

No tak skusím ještě polemizovat. Koukal už někdo na rozdíly SW 360/370. Předpokládám, že jsou to HW stejné stroje, jenom se liší právě v tom SW. Co 370ka, jak se to chová tak nějak celkově?
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby bizapetule on 17.7.2008, 15:18

Ahoj jde to sice lehce ale mám problém a to následující : stáhnu požadované poi a pomocí programu nainstaluji do navigace. V menu dám zobrazit a zaškrtnu zelenou fajfku u nainastalováného poi např. restaurace, ale když z menu vyskočím a opět se vrátím, tak zelené zaškrtnutí nezůstane potvzené. Nevíte prosím kde je problém. Udělalo mi to u více stažení. V navigaci jsou nainstalovány ale nejdou potvrdit pro zobrazení. Dík moc za rady !!! :( :(
bizapetule
 
Posts: 2
Joined: 14.7.2008, 8:35

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 17.7.2008, 17:42

bizapetule
Čekáme, zkoušíme, zatím nikdo nic neví.......
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 19.7.2008, 15:30

Nemůžu srovnat 370 s 360, protože z Moov navigací jsem jinou než 370 neměl. Z těch vlastností: trasu to počítá přibližně stejně, jako ostatním (dle jejich příspěvků), akorát mám mapy 2008.04 - nevím, jak je to u ostatních; kruháče to zobrazuje stejně blbě (hlásí výjezd, když už jsem za ním); jinak jsem celkem spokojen. Řekl bych, že SW je stejný jako máte vy, akorát to zobrazení POI je opraveno...
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Hakor on 6.8.2008, 10:57

A kde se dá sehnat mapa 2008.4 pro moovko? Já ho koupil ani ne před měsícem a 90% map mám ve verzi 2007.10...
Potřebuji hlavně ČR.
A nevíte ještě někdo proč mě vůbec nefungují stažená POI? Přes MioDesktop je v navi vidím,v seznamu POI je vidím, zaškrtnout jdou a zůstanou zaškrtlé, ale na mapě nic! :(
Radary fungují bezvadně,paměť mám volnou a stáhnul jsem jen asi 12 druhů POI (čerpadla a MHD Praha), ve formátu .csv, ikony jsou taky OK... Už nevím.
Hakor
 
Posts: 2
Joined: 1.8.2008, 21:18

PreviousNext

Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest