Poi pro Mio Moov

Vše o nových přístrojích Mio s aplikací Navman

Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 19.5.2008, 11:36

V Uživatelském panelu (ucp.php?i=onlinepoi&mode=zobrazeni) si nyní můžete zvolit výchozí formát pro stahování: "csv - Mio Moov".
Pak doporučuji zatrhnout Ano u Zobrazení pro Mio Moov:, aby se ikonka zobrazila i nad jednotlivými záznamy.

Formát není odzkoušený (to je na vás) a proto jsem v záznamech ponechal diakritiku jako u iGo. Pokud to ty záznamy načte špatně, tak ještě zkuste (např. v Notepadu) převést soubor do formátu UTF-8 - pokud ani to nepomůže, tak začneme ořezávat...
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby olakuba on 20.5.2008, 10:06

Čau lidi!
Tak přes MioMore Desktop to jde docela lehce.Stačí se držet návodu na přiloženém CD.Stačí jenom stáhnout soubory .csv a pak je pomocí programu natáhnout do Mia.Ikonu taky.Tohle zvládne fakt každej. :palec:
User avatar
olakuba
 
Posts: 24
Joined: 1.4.2008, 10:30
Location: Kuřim

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Henry on 20.5.2008, 17:57

Jo vidíš, na to jsem zapomněl. Pokud máte nastaven výchozí formát pro stahování "Mio-Moov", tak stažená ikonka je ve formátu PNG, jak to MioMore Desktop chce, namísto obvyklého BMP!
Henry
 
Posts: 1330
Joined: 2.10.2005, 19:43
Location: Bolatice

Re: Poi pro Mio Moov

Postby aaqaaq on 20.5.2008, 22:45

Mám takový dotaz na majitele Mio Moov 330 ..... jde vám importovat POI do navigace i když nemáte vloženou SD kartu? Mně MioMore Desktop s POI nekomunikuje bez vložené SD karty! Je to normální, nebo je někde chyba? :-P
aaqaaq
 
Posts: 8
Joined: 14.3.2007, 13:02

Re: Poi pro Mio Moov

Postby olakuba on 21.5.2008, 8:27

No já mám teda Moov 360 a jde to bez karty normálně,protože ji ani nemám.Snad jedině že by nebylo dostatek paměti.A jak je to v návodu?Já třeba včera natáhnul 14 druhů POI a víc mi to nechce brát.Taky nevím proč.Že by to bylo plný?Asi jo. :zamysl:
User avatar
olakuba
 
Posts: 24
Joined: 1.4.2008, 10:30
Location: Kuřim

Re: Poi pro Mio Moov

Postby marek77 on 31.5.2008, 7:44

Může se uložit až max 200 POi bodů. Víc ne!!! Je to v návodu, nebo kde jsem to četl...... :zamysl:
marek77
 
Posts: 32
Joined: 29.5.2008, 22:22

Re: Poi pro Mio Moov

Postby myslivecm on 31.5.2008, 8:37

hoy, stahujete někdo do C720? Mám k tomu na cd poi loader chce to formát xls. vůbec si s tím nevím rady :KO:
myslivecm
 
Posts: 2
Joined: 31.5.2008, 8:04

Re: Poi pro Mio Moov

Postby marek77 on 31.5.2008, 12:41

Podařilo se někomu dostat nový poi do stávající kategorié před Mio desktop?? Když to tam dám tak v seznamu na Miu to není, pouze když dám zvolit novou kategorií s vlastní ikonou.
marek77
 
Posts: 32
Joined: 29.5.2008, 22:22

Re: Poi pro Mio Moov

Postby marek77 on 31.5.2008, 16:17

Tak zatím jsem do Mia nacpal různé typy POI míst např Hrady, Zámky, Kempy atd asi 7 a jsou v seznamu jako samostatná položka mezi stývajícímy, mají svou ikonku a co hlavně fungují :jupi: . Zřejmě se tam toho vejde do zaplnění místa tedy cca 350MB co to píše, jelikoš nemám jinou Sd kartu.
marek77
 
Posts: 32
Joined: 29.5.2008, 22:22

Re: Poi pro Mio Moov

Postby olakuba on 4.6.2008, 21:08

Čau!
Já jich tam mám 10 druhů a fungují jen některé,nevím proč.Je to krám! :-P :-P :-P
User avatar
olakuba
 
Posts: 24
Joined: 1.4.2008, 10:30
Location: Kuřim

Re: Poi pro Mio Moov

Postby olakuba on 4.6.2008, 21:30

Čágo!
Tak píšu co jsem stáhl přes Desktop a co funguje.Bohužel už nevím v jakém pořadí jsem je stahoval.
Bankomaty KB-OK
Čerp.st.Shell-OK
KFC- :KO:
McDonalds- :KO:
Policejní kontroly-OK
Radary mob.,stac.,úsek.vše CZ-OK
Radary mob.,úsek.,vše SK- :KO:
User avatar
olakuba
 
Posts: 24
Joined: 1.4.2008, 10:30
Location: Kuřim

Re: Poi pro Mio Moov

Postby olakuba on 4.6.2008, 21:39

Taky nerozumím tomu,že se může uložit max.200 bodů!Jenom ty radary CZ mají daleko víc a jede to,tak nevím co ta dvoustovka znamená.Druhy asi taky ne.Když jsem jich tam měl 14 tak mi to hlásilo že už to nejde,přitom paměť je skoro prázdná. :hudry:
User avatar
olakuba
 
Posts: 24
Joined: 1.4.2008, 10:30
Location: Kuřim

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 17.6.2008, 21:33

I mě to tak dělá 14 a dost. A navíc když to natáhnu již do použité kategorie, tak v navi v menu poi se to objeví v té původní kategorii, ale vytvoří se nové soubory v navi v adresáři POI a tím se zaplácá jedna ze 14ti možností uživatelských poi. :zamysl:

Mimochodem mám v profilu nastaveno mio moov a stejně se mi nestahují ikony v png, ale v bmp. :KO:
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Re: Poi pro Mio Moov

Postby aaqaaq on 17.6.2008, 21:41

Jose1: Nahoře otevři záložku Uživatelský panel a tam hned jako první je Výchozí formát pro stahování a tam nastavíš Mio Moov a musí být ikony png :zamysl:
aaqaaq
 
Posts: 8
Joined: 14.3.2007, 13:02

Re: Poi pro Mio Moov

Postby Jose1 on 17.6.2008, 22:05

aaqaaq
No však říkám, mám to tak nastaveno a přesto jsou ikony zobrazovány a ukládány v bmp. Že by byl problém v Opeře?
User avatar
Jose1
 
Posts: 25
Joined: 26.5.2008, 21:43

Next

Return to Mio Moov

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron