3310 NAVIGON a TMC

Funkce TMC v navigacích Navigon.

3310 NAVIGON a TMC

Postby alfons on 13.12.2009, 10:56

Zdar
koupil jsem si tento typ navigonu 3310. A chci se zeptat nějakých uživatelů zda jim funguje TMC? Mně nějak nechce naskočit kabel s anténou mám připojený dokonce jsem si zprvu myslel že u nás v ČR se nic takového nevysílá Ale po průzkumu webu vysílání jede v Praze dokonce 3 stanice....
Nooo zvláštní je to že se na dopravu ani nemůžu dostat do nastvení. Jako kdyby to bylo vypnuté...Tak nevím jestli se to mám aktivovat přes ten Fresh map ale žádnou položku na aktivaci jsem nenašel na TMC???
PS. Kupoval jsem to v ALZE za 4tis.Kč a pravda tedy je že přímo podporu TMC tam nemaj vypsanou ale na jejich stránkách produktu teda simulaci navigonu je TMC v provozu i na krabici je vyznačená že funguje.
Už jsem jim tom psal email a zatim mlčí. A jestli prodávají nějakou zparchantělou verzi???? Tak tam nemaj dávat simulaci od výrobce která funguje.... :KO:
Protože bych si rovnou koupil o 500 dražší model 4310, který to tam napsané má.
Spoléhal jsem na výrobce a to jsem asi neměl....A jsem tu nový tak doufám že Harry se zdrží svých kometářů protože mě vůůbec ale vůbec nezajímají.
Děkuji za vaše případné podněty zkušenosti atd. s touto navigací??? A jestli je to tak že je to nějaká špatná verze tak doufám že jsem případného kupce odradil...
Navigace jinak funguje skvěle ale jelikož jsem z Prahy a tam je sem tam občas nějaká zácpa rád bych TMC rozfungoval. Joo a v tej navigaci TMC adresář je dokonce tam jsou nějaký soubory. Jako kdyby to bylo nějak vypnuté? :zed:
alfons
 
Posts: 3
Joined: 13.12.2009, 10:40

Re: 3310 NAVIGON a TMC

Postby Gumídek on 13.12.2009, 18:50

Nejsem Navigonář, ale koukal jsem se ti po webu, a všude uvádějí, že by Navigon 3310 měl RDS-TMC podporovat...Ale dále už ti musí poradit nějaký "Navigonář"...
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26

Re: 3310 NAVIGON a TMC

Postby alfons on 14.12.2009, 16:14

Haha tak jsem zjistil po domluvě s výrobcem že tato navigace 3310 ma TMC ale nemá ho aktivní. Stojí to 9,95 euro:o) :grin: Aktivace...Takže zase penízky a snad to bude fungovat.
alfons
 
Posts: 3
Joined: 13.12.2009, 10:40

Re: 3310 NAVIGON a TMC

Postby alfons on 16.12.2009, 23:59

TAk TMC a navigon 3310 je jako nekonečný příběh....Výrobci jsem zaplati 10 euro obdržel aktivační kód. Ale jaksi v NAvigonu Fresh to je aplikace na stahování map a služeb nic nebylo.Prostě to nejde stáhnout i když jsem to zaplatil.
Zatím to urguju u výrobce ale vypadá to že Navigon půjde k ledu a asi ho vrátím a Koupím si TOMTOM XL IQ europe. PRotože NAvigon je sice dobrý ale chtěl jsem TMC a zaplatil jsem 10 euro je to málo ale nic jsem nedostal.... :( :zed: Prostě děs běs. Takže rada na závě když NAvigon tak jedine dražší a nebo tom toma.
alfons
 
Posts: 3
Joined: 13.12.2009, 10:40

Re: 3310 NAVIGON a TMC

Postby JuraS. on 22.10.2010, 13:27

Kupoval jsem cestou aukce jetou navigaci..Prodávaná byla jako navigon 3000max. Na navigaci je napsána verze Canada 310, vevnitř je software co hlásí že je to verze 7210SD, ale neodpovídá vzhledově žádnému evropskému modelu navigonu. Nicméně RDS-TMC mi funguje v praze teď právě i na obyčejný usb kabel kterým navigaci cestou počítače dobíjím..a to v baráku který je stíněný proti vyzařování...
Navigon 1400 Primo, Garmin ETrex Legend, černobílá plečka sloužící s kabelem k echolotu Humminbird Matrix 17 k navigování na rybách. . Telefon Nokia E75 + NokiaMaps a teď zkouším Waze
JuraS.
 
Posts: 58
Joined: 1.7.2010, 11:42
Location: Praha - Žižkov

Re: 3310 NAVIGON a TMC

Postby freewall on 22.10.2010, 14:06

To Alfons:
Pokud jsi jinak spokojený s Navigonem, tak si ho nech nebo zažiješ zklamání s RDS-TMC. Najdeš o tom tady spostu stránek a je to k pláči, tak si nedělej iluze
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
User avatar
freewall
 
Posts: 1861
Joined: 3.2.2007, 19:39
Location: od Kladna


Return to Navigon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest