TMC pro TomTom One V2?

Funkce TMC v navigacích TomTom.

TMC pro TomTom One V2?

Postby Yurii on 18.10.2009, 0:43

Rád bych svému TT one NEW přidal další možnosti tak pokukuju po TMC přijímači, mám verzi V2 která nemá zdířku na anténu a má slot na SD karty. Nemáte někdo ověřeno jestli u One V2 funguje miniusb TMC reciever? :zamysl:
Tomtom ONE V2 Black Edition 8.41 EU 8.35 (IQr, ALG, custom menu...)
Nokia E50 + Evolve GoTraxx
Yurii
 
Posts: 25
Joined: 11.12.2007, 22:34
Location: Praha

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Gumídek on 18.10.2009, 10:22

Pokud nemá zdířku na anténu RDS-TMC, a podle výrobce podporuje TMC, tak ti stejně nezbyde nic jiného než použít anténu USB RDS-TMC...
Last edited by Gumídek on 18.10.2009, 10:27, edited 1 time in total.
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Yurii on 18.10.2009, 10:26

Nene můj je kartový, mám torchu bordel v tom jak se správně nazývá protože na přístroji je napsáno V4 ale označuje se většinou jenom NEW nebo V2.
Jde mi o to jestli s navcore 8.41 umí pracovat s tou MiniUSB TMC anténou. Když už se do něj dá nacpat IQ routes a ALG tak by to snad mohlo jít. :zamysl:
Tomtom ONE V2 Black Edition 8.41 EU 8.35 (IQr, ALG, custom menu...)
Nokia E50 + Evolve GoTraxx
Yurii
 
Posts: 25
Joined: 11.12.2007, 22:34
Location: Praha

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Gumídek on 18.10.2009, 10:30

Já myslel zdířku na anténu, já se upsal....jde o to, jestli vůbec podporuje RDS-TMC....To si nejdřív zjisti, na to nemá vliv jenom změna navcore...Pokud něco nepodporuje hadware, tak se může software třeba stavět na hlavu. tím chci říci, aby jsi si to nejdříve ověřil, než za anténu utratíš peníze....A v nazývání TT One mám bordel také...
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Yurii on 18.10.2009, 22:08

No risknul jsem to a na aukru dnes vydražil miniusb TMC přijímač TT :) Tak sem zvědavej, až to testnu, dám report. Přinejhorším ho zase prodám se ztrátou maxmálně pár stovek. :zamysl:
Tomtom ONE V2 Black Edition 8.41 EU 8.35 (IQr, ALG, custom menu...)
Nokia E50 + Evolve GoTraxx
Yurii
 
Posts: 25
Joined: 11.12.2007, 22:34
Location: Praha

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby buritos on 19.10.2009, 10:04

Pak dej vědět,jak jsi dopadl.Taky mě to zajímá.A kolik peněz stál ten TMC přijímač???
TT ONE New V2,SD 4GB(obyč.-né SDHC),9.004 1804 emu x30,bootloader 5.5256,RDS-TMC mini usb 4V00.014,W. a C. E. 2GB v840.2562
User avatar
buritos
 
Posts: 37
Joined: 24.1.2007, 20:00

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Yurii on 19.10.2009, 18:22

Tak TMC na tomíkovi běhá :) Přijímač mne stál 640,- na aukru takže když nepočítám mapy které stojí nejvíc tak mne celá sranda včetně přístroje vyšla na aukru na 1600,- :)
Jinak TMC běhá na obou ONE co doma máme, oba V2 jeden má navcore 8.41 a druhý 8.413 nejlepší dopravní info po Praze vypadá na 101.9FM :palce:
Tomtom ONE V2 Black Edition 8.41 EU 8.35 (IQr, ALG, custom menu...)
Nokia E50 + Evolve GoTraxx
Yurii
 
Posts: 25
Joined: 11.12.2007, 22:34
Location: Praha

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby buritos on 19.10.2009, 21:01

Nebudeš na tomíkovi ještě zkoušet Navcore 9.004 ,jestli i sním bude běhat TMC. To už bych si na tom Aukru taky vydražil přijímač :palce:
TT ONE New V2,SD 4GB(obyč.-né SDHC),9.004 1804 emu x30,bootloader 5.5256,RDS-TMC mini usb 4V00.014,W. a C. E. 2GB v840.2562
User avatar
buritos
 
Posts: 37
Joined: 24.1.2007, 20:00

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Yurii on 20.10.2009, 7:35

No nemám moc chuť když už jsem našel spolehlivou kombinaci navcore a map se v tom zase hrabat, přecejenom po tom co jsem si tomíka pořídil jsem u toho probděl pár nocí abych vyřešil záhadné chybové hlášky a vyladil svůj navcore ke vší spokojenosti :zub: Takže se mi upgradovat na navcore který nepotřebuju nechce :zamysl:
Tomtom ONE V2 Black Edition 8.41 EU 8.35 (IQr, ALG, custom menu...)
Nokia E50 + Evolve GoTraxx
Yurii
 
Posts: 25
Joined: 11.12.2007, 22:34
Location: Praha

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Gebič on 20.10.2009, 23:07

101,9?? Copak to je za stanici... Ja pouzivam Reginu a Radiozurnal a casto stojim jak ko.ot nekde a TMC nic... Zkusim tedy 101,9, ale myslim, ze to bude nastejno... :zamysl:
Last edited by Gebič on 21.10.2009, 10:14, edited 1 time in total.
TT 950, NC 9.510, Europe 985.8155
Zaregistruj se a šetři, super věc!
https://www.tipli.cz/p/35777
User avatar
Gebič
 
Posts: 1087
Joined: 7.6.2006, 12:59
Location: PRAHA - Hlavní město, ne?

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Gumídek on 21.10.2009, 5:46

101,9 je Trutnov a je to ČRo Vltava+JSDI.....
Gumídek
 
Posts: 5640
Joined: 18.10.2006, 6:26

Re: TMC pro TomTom One V2?

Postby Gebič on 21.10.2009, 10:17

Tak jsem dneska zkusil vsechny tri stanice a v Holesovickach hlasili to same zdrzeni 1 minutu a bylo to 15minut...
TT 950, NC 9.510, Europe 985.8155
Zaregistruj se a šetři, super věc!
https://www.tipli.cz/p/35777
User avatar
Gebič
 
Posts: 1087
Joined: 7.6.2006, 12:59
Location: PRAHA - Hlavní město, ne?


Return to TomTom

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest